5099 beoordelingen
Sukrin
Sukrin heeft een zoetkracht van 70% ten op zichtte van suiker en kan worden gebruikt voor in de koffie/thee of voor het bereiden van
Sukrin Gold
Gebruik Sukrin Gold als vervanger voor witte of bruine basterd suiker. Perfect voor in de thee en koffie, maar ook over ontbijtgranen en in de yoghurt. Met Sukrin Gold kun je heerlijk suikerarm bakken zonder concessies te doen aan de smaak.
Sukrin:1
Sukrin:1 heeft dezelfde zoetkracht als suiker en kan worden gebruikt voor in de koffie/thee of voor het bereiden van
Sukrin:1 is een betere keuze dan de normale Sukrin als je een gerecht gaat klaarmaken waarbij je minder water, melk of olie gaat gebruiken.
Sukrin Chocolade Mousse
1. Schenk 200 mL melk (1-1,5% vet) in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
2. Klop de mix gedurende drie à vijf minuten op hoge snelheid met behulp van een elektrische mixer.
3. Laat de mousse minstens één uur in de koelkast staan.
Sukrin Icing
Sukrin Icing lost door de fijnere structuur makkelijker op dan Sukrin en is daarom extra geschikt voor:
Sukrin Icing kan net als Sukrin ook gebruikt worden om te bakken. De zoetkracht is hetzelfde alleen heeft Sukrin Icing een iets groter volume. Een kopje Sukrin weegt 90 gram, terwijl een kopje Sukrin Icing ongeveer 70 gram weegt.
Sukrin Siropen
Kant-en-klaar product
Sukrin Siroop Gold is te gebruiken om mee te bakken (koekjes en repen), op pannenkoeken, ijs, yoghurt, desserts en in de koffie en thee.
Sukrin Broodmix Fiberbrød
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Schenk 300 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
3.. Meng de mix tot een gladde structuur en giet het beslag in een bakvorm.
4. Strooi eventueel naar smaak zonnebloem- en/of pompoenpitten over de bovenkant van de mix.
5. Bak het brood gedurende 60 minuten (broodjes 25 à 30 minuten) in de oven op 200°C.
6. Haal het brood uit de bakvorm en koel het brood af onafgedekt op een rooster.
Broodmix Chiabrød
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 300 ml water aan toe.
3. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
4. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
5. Plaats de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C.
6. Koel de broodjes af tot kamer temperatuur.
Sukrin Bakmix
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie aan toe
3. Klop het beslag tot een gladde mix en voeg tussentijds eventueel een aroma aan de mix toe.
4. Schenk de mix in een een ingevette en bekleed metalen of siliconen vorm naar keuze.
5.Bak de cakemix gedurende 35 minuten op 175°C.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (30.6 g) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 723 | 221 |
Energie (kcal) | 173 | 53 |
Vetten (g) | 11 | 3,4 |
-wv. verzadigd (g) | 5,5 | 1,7 |
Koolhydraten (g) | 46 | 14 |
-wv. suikers (g) | 2,8 | 0,9 |
-wv. polyolen (g) | 41 | 13 (**) |
Vezels (g) | 16 | 4,9 |
Eiwitten (g) | 4,2 | 1,3 |
Zout (g) | 0,40 | 0,12 |