Beoordeling:
4.5

5099 beoordelingen

Free delivery Gratis verzending vanaf €50,-
Klarna Achteraf betalen met Klarna

Sukrin Broodmix chiabrød

Per stuk (zak)
Vanaf Fase 1
Met de Sukrin Broodmix Chiabr?d bak je in een handomdraai brood met minder koolhydraten.De structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Eenvoudig te bereiden
16,95
Op voorraad
SKU
SKU2097
Voor 22.00 besteld is morgen in huis* Let op: Wees er snel bij!
Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen met Klarna
Totaal: Je bespaart:
Productbeschrijving
Met de Sukrin Broodmix Chiabrød bak je in een handomdraai brood met minder koolhydraten. De mix bevat geen gist, gluten, soja en melk. Het is een goede optie als je een proteïnedieet volgt en je een gezonde levensstijl wilt bereiken. Het gebakken brood heeft een unieke natuurlijke smaak en de structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
  • Omschrijving: broodmix met chia (met zoetstof)
  • Inhoud enkele verpakking: 1.000 gram
  • Inhoud eindproduct: ±2.100 gram
  • Portiegrootte: 40 gram = 1 portie
  • Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
  • Bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
  • Opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
Vezels (van suikerbiet; cichorei en erwten; resistent maïszetmeel); pitten en zaden (zonnebloempitten, sesamzaden, vlaszaden); erwteneiwit; smaakversterker (erythritol); chiazaden [4,8%] (Salvia hispanica); rijsmiddelen (natriumbicarbonaat, dinatriumfosfaat); mineraalzouten (natriumchloride, kaliumchloride).

Vier broden

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C. 
2. Weeg 250 g (is één vierde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 300 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C. 
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.

Drie broden

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C. 
2. Weeg 333 g (is één derde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 400 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C. 
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (40 g)
Energie (kJ) 697 279
Energie (kcal) 169 68
Vetten (g) 8,9 3,6
-wv. verzadigd (g) 0,7 0,3
Koolhydraten (g) 3,3 1,3
-wv. suikers (g) 0,6 0,2
Vezels (g) 19 7,6
Eiwitten (g) 9,6 3,8
Zout (g) 1,2 0,48

Wil je zelf een review toevoegen?

Review toevoegen
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan