Snijd de stelen uit de portobello en hak deze fijn.
Snipper het sjalotje en snijd de paprika in kleine blokjes.
Voeg 2 eetlepels olijfolie toe aan een koekenpan en bak hierin de rode paprika, het sjalotje, de knoflook en de stukjes steel in 3 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje peper en zout.
Meng het paprikamengsel met de geraspte mozzarella en vul de portobello’s met dit mengsel.
Leg ze op een stuk aluminiumfolie of in een aluminium bakje op de BBQ of doe ze in een ovenschaal in de oven op 200 graden.
Als het mogelijk is doe je de deksel van de BBQ dicht, dan smelt de kaas extra snel. Bak de portobello ongeveer 10 -12 minuten op de BBQ of in de oven.
Notes
Voedingswaarde voor één gevulde portobello
Calorieën: 200 kcal
Vetten: 10,5 gram
Koolhydraten: 8,1 gram - waarvan suikers: 5,0 gram